Del på Facebook
Del på e-post

Gruppereiser til Stockholm

Stockholm er ”Nordens Venezia” med alle sine broer og kanaler.
Byen er både urban og nær naturen, men størrelsen er ikke mer avskrekkende enn at du raskt får oversikt og trygghet. Man pleier å si at den har så å si alle verdensmetropolenes fordeler, men svært få av dens ulemper.
Skansen er verdens eldste friluftsmuseum. Her finnes store lekeområder og morsomme aktiviteter for barn - som ponnyridning, minitog og Galejans tivoli. Lill-Skansen med smådyr som kaniner, kattunger og minigriser, er også veldig populært.

For den som liker ABBA, er et besøk på gruppens museum obligatorisk. Her er du kvartettens femte medlem, og kan synge med på låtene i studio og lage din egen musikkvideo med dem. Museet ligger en kort busstur unna sentrum.
Gamla stan kan dateres tilbake til 1400-tallet. Bydelen har trange og koselige middelaldergater og -smau. Her finner du severdigheter som Nobelmuseet, Storkryrkan, Stockholms slott (med 600 rom) og Riksdagshuset.
Aquaria Vattenmuseum gir deg mulighet til å møte fargerike klovnefisker, sjøhester, sjøpølse, haier og pirayaer. Du kan også gå inn i en spennende tropisk regnskog der natten kommer plutselig og torden buldrer i det fjerne.
Grøna Lund er en stor fornøyelsespark med fantastisk beliggenhet på Djurgården. Her finnes attraksjoner for hele familien og en herlig tivoliatmosfære med mye underholdning, trivelige restauranter og kafeer.
Junibacken tar deg med rett inn i Astrid Lindgrens fantastiske eventyrverden. Her møter du karakterer som blant andre Pippi, Emil og Ronja.

Det finnes tusenvis av forretninger i Stockholm, som kanskje er det beste stedet å bedrive shopping i hele Norden? Byen har en lang rekke flotte shoppingarkader, shoppingsentre og varemagasiner.
De siste 15- 20 årene har Stockholms restaurantverden også utviklet seg til å bli riktig bra. Du finner spisesteder i alle prisklasser og over hele byen. Alle verdens kjøkken er representert - alt fra det naturlige svenske til det mest eksotiske du kan tenke deg.Portal Travel, Markensgate 8, 4611 Kristiansand S (Inngang fra Dronningens gate)
E-post: post@portaltravel.no
Telefon: +47 908 14 319

IATA RGF Meld deg på nyhetsbrev

Facebook

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til cookies fra Google Analytics