Del på Facebook
Del på e-post

Gruppereiser til Paris

De mange sjarmerende fortausrestaurantene, boulevardene, severdighetene, museene og Disneyland gjør Paris perfekt for en storbyferie for store og små.

Louvre er et av verdens største kunstmuseer og det mest besøkte i verden med mer enn 15.000 besøkende om dagen. Det skyldes ikke minst Leonardo da Vincis «Mona Lisa» og at deler av filmen «Da Vinci-koden» ble filmet her. Museet inneholder mer enn 380.000 objekter og viser fram 35.000 kunstverk i åtte avdelinger.
Eiffeltårnet og Notre-Dame er også byggverk du må innom i Paris. Eiffeltårnet er 324 meter høyt (med antennene) og det mest kjente landemerket i den franske hovedstaden. Den vakre katedralen Notre-Dame ble påbegynt allerede i 1163 og er et av gotikkens betydeligste monumenter.
Fra Sacré Coeur på høyden Montmartre har du utsikt over hele Paris. Det vakre byggverket stod ferdig så sent som i 1914, men ble først innviet i 1919, da 1. verdenskrig var slutt.

Triumfbuen kan du ikke unngå å få øye på når du vandrer i den verdensberømte shoppinggaten Avenue des Champs-Élysées. Den ligger i enden av den brede avenyen og regnes som en av de flotteste i sitt slag i verden.
Mange av de store motehusene har butikker i eller i nærheten av Champs-Élysées - hvor det også finnes blant annet kafeer og kinoer. Å sitte ute og nyte en forfriskning mens man ser på det yrende livet, anbefales.
I Disneyland Paris får hele familien oppleve karuseller, festlige opptog, spektakulære show og parader. Fornøyelsesparken ligger ca. 30 km øst for Paris og har figurer, miljøer og temaer hentet fra Walt Disneys underholdningsverden.

Franskmenn liker å spise og drikke godt - og det kan selvsagt også du gjøre i Paris. For den som ikke har lommebok som tåler å teste ut en eller flere Michelin-stjerner, kan et besøk på en av gastro-bistroene være snarveien til byens matsjel. Neva Cuisine, Fish Club, Rocca, Blueberry og Saturne er blant de beste gastro-bistroene i Paris.
Vin finner du nesten overalt i Paris - på den lille butikken på hjørnet, i baren eller hos de spesialiserte forhandlerne. Det er med andre ord ikke vanskelig å få tak i en Baujolais, Bourdaux, Burgunder, Chablis eller Champagne.
Portal Travel, Markensgate 8, 4611 Kristiansand S (Inngang fra Dronningens gate)
E-post: post@portaltravel.no
Telefon: +47 908 14 319

IATA RGF Meld deg på nyhetsbrev

Facebook

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til cookies fra Google Analytics