Del på Facebook
Del på e-post

Gruppereiser til Marbella

Hvis du liker vakre strender, mat, kultur, golf eller et rikholdig natteliv, så er Marbella perfekt for deg.
Marbella er med sine cirka 150.000 innbyggere den nest største byen på Costa del Sol - eller Solkysten. Den er Sør-Spanias mest eksklusive og elegante by - med fasjonable restauranter, barer, nattklubber og eksklusive butikker.

Med sine hvitkalkede hus og trange smug sjarmerer gamlebyen i Marbella alle. Her ligger også det berømte Appelsintorget med sin hyggelige, lune atmosfære, gode lukter, mat og vin - og levende musikk.

Det finnes en rekke tapasbarer, kafeer og restauranter i sentrum av Marbella. Nattelivet er det heller ikke noe å utsette på! Her finnes det barer og nattklubber som har åpent til solen står opp.
Fra Marbella kan du dra på utflukt til Gibraltar eller Marokko. Eller en av de mange, vakre fjellandsbyene - som for eksempel idylliske Sella. Her bor det 633 innbyggere, og byen er trolig en av få fjellandsbyer på Costa Blanca som ikke har blitt urbanisert.

Marbella er et paradis for shoppere og viden kjent for sine mange designerbutikker. Her finnes også små spesialforretninger, eksklusive motehus, utendørs markeder og kjøpesentre. Det største kjøpesenteret heter Las Cañadas og har ca. 150 butikker.

Marbella tiltrekker seg kjendiser fra hele verden. På stranda, i den sjarmerende gamlebyen, eller på en av de 60 golfbanene i området, er det sjanse for at du kan treffe på en stjerne fra Hollywood!
Det er i lystbåthavnen Puerto Banús at de rike har sine luksusyachter liggende. Her er det også både spisesteder, eksklusive butikker og flere diskotek langs den fantastiske strandpromenaden.Portal Travel, Markensgate 8, 4611 Kristiansand S (Inngang fra Dronningens gate)
E-post: post@portaltravel.no
Telefon: +47 908 14 319

IATA RGF Meld deg på nyhetsbrev

Facebook

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til cookies fra Google Analytics